Zaletela se i skočila nadomak pehara: Pogledajte Ivanin pobednički skok u Lozani (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaletela se i skočila nadomak pehara: Pogledajte Ivanin pobednički skok u Lozani (VIDEO)



Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je na mitingu Dijamantske lige u skoku u dalj.

Do četvrtog trijumfa ove sezone, a ukupno 11. u karijeri u ovom takmičenju Španovićeva je došla skokom 6,83 centimetra u drugoj seriji.

Španović, bronzana iz Rija, sada u poretku skoka u dalj vodi sa 48 bodova i na korak je od pobede i nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od 40.000 dolara.

Ona je već toliko zaradila ove sezone jer je nagrada za pojedinačni trijumf 10.000 dolara. Do kraja sezone ostala su još tri mitinga.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pobjeda Ivane Španović na mitingu u Lozani

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2016

LOZANA - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je večeras na mitingu Dijamantske lige u skoku u dalj...Do četvrtog trijumfa ove sezone, a ukupno 11. u karijeri u ovom takmičenju Španovićeva je došla skokom 6,83 centimetra u drugoj seriji...Drugo mjesto osvojila je Britanka Ugen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.