Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2020, 18:47

Zakuvava se - Siti za Mesija nudi 100.000.000 evra i trojicu igrača - Bernarda Silvu, Žezusa i Garsiju

Predednik Bartomeu spreman da napusti fotelju ako će Mesi da ostane u Barsi

Igre su počele i sada nema nazad. Lionel Mesi želi da ide iz Barselone, a Mančester Siti se pominje kao najrealnija opcija. Kako sada katalonski Sport javlja, Građani već razmišljaju o načinu na koji mogu da dođu do Argentinca. Mesi je rekao Barsi da želi da ide, a Siti je spremio ponudu od 100.000.000 evra, plus trojicu igrača.

Uz 100.000.000 evra, Siti bi dao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barsi i Bernarda Silvu, Gabrijela Žezusa i Erika Garsiju. Takva ponuda ne bi pravila problem sa Finansijskim fer plejom Sitiju. Otišlo bi 100 miliona, ali i uz to trojica igrača i tako bi se Građani zaštitili, ali pitanje je koliko bi to moglo da zadovolji Barselonu.

Barsi se od ove trojice baš i ne dovodi Žezus, dok je Bernardo Silva, uz Garsiju, neko ko bi bio dobrodošao na Kamp Nou.

Sa druge strane, Barselona čini sve kako bi zadržala Mesija. Predsednik Đozep Marija Bartomeu ističe da bi bio voljan da napusti fotelju u slučaju da Leo Mesi zbog toga ostane, potvrđuje Sport.

Bartomeu nije želeo da ode posle katastrofe protiv Bajerna, sada je promenio odluku kada je video da se sprema odlazak Argentinca. Bartomeu samo traži od Argentinca da javno kaže da je predsednik jedini krivac i da će ostati ako Bartomeu ode. I da će sam napustiti fotelju posle svega toga.

Sada je lopta u Mesijevim nogama...

Takođe, pojavila se u međuvremenu informacija da je Horhe Mesi, Leov otac, viđen u Mančesteru, a ona je ubrzo demantovana s pričom da će on prvo otići u Barselonu i da će se tamo prevashodno "lomiti koplja".

Dakle, ovo je prva informacija oko toga šta bi Siti mogao da ponudi Barseloni za Mesija, a već se govorilo o tome da bi Građani Argentincu dali ugovor na pet godina, uz pojašnjenje da ne bih sve vreme proveo u Premijer ligi. Navodno bi prve dve sezone – mada pojedini mediji pišu i tri – igrao u Engleskoj, a onda bi se za veliki novac otisnuo preko Atlantika i obukao dres Njujork Sitija, jednog od klubova kojim rukovodi Siti grupa, a za koji su, između ostalih, igrali David Vilja, Andrea Pirlo, Frenk Lampard... Na taj način bi Leo imao osiguranu budućnost čak do 38. godine života.

Siti je navodno sve veći optimista da bi moglo da dođe do transfera, ali ne žele da se zaleću i zato nema nikakvih javnih izjava po ovom pitanju. Predviđanja su da će izaslanici Sitija naredne sedmice otići u Kataloniju i predočiti ponudu za Mesija. Novac plus igrače.

Spekulacija je mnogo, novi detalji se pojavljuju iz časa u čas, a trenutno je najrealnije da Mesi, ako bude išao iz Barselone, pređe upravo u redove Mančester Sitija koji deluje kao najozbiljniji kupac.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.