Zakuvalo se, Bajern izgubio!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakuvalo se, Bajern izgubio!

Ekipa Bajerna nije uspela da upiše niti jedan bod na gostovanju u Menhengladbahu.

Ekipa Borusije iz Menhengladbaha je danas napravila pravo iznenađenje, slavila je protiv Bajerna iz Minhena na svom terenu sa 2:1 (2:0).

Borusija iz Menhengladbaha je odlično počela utakmicu. Rafael je imao jednu šansu, zatim je pretio Bajern preko Tolisa, a onda je i Jan Zomer uspeo da odbrani udarac Rudiju.

Igrao se 38. minut kada smo videli prvi gol na meču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Niklas Zule je igrao rukom u kaznenom prostoru, Torgan Azar je uzeo loptu u svoje ruke, šutirao kazneni udarac i pogodio za 1:0 i veliku radost domaćih navijača.

Mogao je Robert Levandovski da ovaj meč vrati u ravnotežu, ali nije uspeo da pogodi gol, već stativu, a u fudbalu vam obično stigne kazna kada ne koristite svoje šanse.

To se desilo i ovoga puta, Borusija je pred sam kraj prvog poluvremena povela sa 2:0, a strelac je bio Ginter nakon dodavanja Štindla, nije imao težak zadatak da postigne novi gol za domaće.

Nastavak je doneo dominaciju Bajerna, ali gol nismo videli sve do 74. minuta. Lopta se odbila na oko 30 metara od gola, Arturo Vidal je šutirao iz prve, iz voleja, Zomer je samo dotakao loptu, ali nije uspeo da joj dovoljno promeni pravac.

Do kraja utakmice Bajern nije uspeo da postigne još jedan gol, pa Borusija ima sva tri boda iz ovog meča.

Bajern sada ima 3 boda više od drugoplasiranog Lajpciga na tabeli Bundeslige, a Menhengladbah je na 4. mestu sa 24 boda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako Borusija Menhengladbah UVEK igra dobro protiv Bajerna?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2017, 01:07

Borusija iz Menhengladbaha je danas savladala Bajern iz Minhena, a verovali ili ne, jedina su ekipa koja ima pozitivan skor sa njima od 2015. godine..U Nemačkoj u poslednje tri sezone Bajern nema premca u Bundesligi. Ipak, postoji ekipa koja voli da igra protiv njih, a to je Borusija iz Menhengladbaha...Tradicija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.