Zakazana promocija, Voždovac izabrao novog trenera! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana promocija, Voždovac izabrao novog trenera! (video)

Više nema dileme, zanimljiv izbor.

Odmah po završetku sezone, u Voždovcu je došlo do velikih kadrovskih promena, a najveću pažnju izazvali su odlasci sportskog direktora Gorana Grkinića i dosadašnjeg šefa struke Dragana Aničića.

Iako je letnja pauza tek počela, čelni ljudi ''Zmajeva'' nisu mnogo oklevali kada je u pitanju izbor novog trenera.

Njihovo poverenje dobio je mladi trener, 35-godišnji Radomir Koković, koji će sutra na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << FK Voždovac biti i zvanično predstavljen javnosti na konferenciji za medije.

Koković je u finišu sezone vodio ekipu Zemuna, sa kojom je zabeležio i dve veoma ubedljive pobede (Mačva 5-1, Bačka 7-0) i bio nadomak opstanka, ali Zemuncima u poslednjem kolu nije bio dovoljan bod protiv Rada (1:1), pa je Dinamo iz Vranja otišao u baraž, a Zemun u niži rang takmičenja.

Ipak, Koković je vrlo brzo skrenuo pažnju na sebe, pa će u Voždovcu imati sjajnu priliku da u potpunosti potvrdi svoje trenerske kvalitete.

Skrenuo je Koković pažnju i izjavom posle pomenute utakmice sa Radom, kada je, između ostalog, rekao i ovo:





''Što se tiče same utakmice, neću da komentarišem. Ekipa Zemuna je pre mog dolaska na 13 utakmica dala četiri gola, a od mog dolaska u dve utakmice dali smo 12. Moji momci su igrali sjajno, niko o tome nije pisao. Pisalo se o tome da li je titula iz 1946. godine priznata ili nije. Zato neću ni da komentarišem utakmicu i igru, jer to nikoga ne zanima'', rekao je Koković proteklog vikenda.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velike promene u Voždovcu: Koković novi trener, Grkinić više nije direktor

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2019, 09:47

Sezona koja je završena ispod očekivanja, bez plasmana u plej-of, dovela je do velikih promena u Voždovcu. Zmajevi su sezonu završili tek na 11. mestu superligaške tabele, što nije zadovoljilo želje čelnika kluba. Zbog toga je završena saradnja sa trenerom Draganom Aničićem, umesto kojeg na...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Bomba": Gvardiola preuzima Juventus!?

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019

Juve će 4. juna imenovati dosadašnjeg šefa struke Mančester sitija za novog trenera, prenose pojedini italijanski mediji.."Bomba" na Apeninima!..Juventus će uskoro imenovati novog trenera, a to je Pep Gvardiola...Italijanska agencija AGI prenela je da je Gvardiola pristao da potpiše četvorogodišnji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.