Zakazan doček zlatnih odbojkaša, vidimo se na starom mestu!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazan doček zlatnih odbojkaša, vidimo se na starom mestu!

Koliko će nas biti sutra ispred Skupštine?

Svečani doček odbojkaša Srbije, koji su večeras osvojili Evropsko prvenstvo u Francuskoj, biće na balkonu Skupštine Beograda u ponedeljak u 20 časova, navodi se u čestitki predsednika gradske Skupštine Nikole Nikodijevića.

"U ime Skupštine grada Beograda od srca vam čestitam osvajanje još jedne zlatne medalje. Doneli ste mnogo ushićenja i radosti čitavoj naciji i učinili nas ponovo veoma ponosnim", naveo je Nikodijević.

On je pozvao Beograđane da dodju na plato ispred Starog dvora kako bi zajedno proslavili osvojeno zlato.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Dvor

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček odbojkaša u 20 sati ispred Skupštine grada

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2019

Nekad je bio rezervisan za košarkaše, ali odbojkaši i odbojkašice su se poslednjih godina odomaćili na čuvenom balkonu. Pa će tako biti i sutra, pošto je iz Odbojkaškog saveza Srbije saopšteno da će svečani doček za nove evropske šampione biti priređen u ponedeljek u 20 časova ispred...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nikodijević: Da napravimo dobru žurku i proslavimo zlato

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 10:58

Postoji jedno pravilo da kada ispraćamo naše sportiste na velika sportska takmičenja, uvek se pozdravljamo sa “vidimo se na balkonu” , rekao je predsednik Skupštine Beograda pred doček odbojkaša Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević pozvao je građane...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.