Zakarić je u Želji bio najbolji, nije mi jasno zašto se ovde nije duže zadržao

Izvor: B92, 30.Maj.2020, 11:30

"Zakarić je u Želji bio najbolji, nije mi jasno zašto se ovde nije duže zadržao"

Nekadašnji golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Adnan Gušo kaže da mu nije jasno zašto se Goran Zakarić nije duže zadržao u rumunskoj Krajovi.

Zakarić, koji je u sezoni 2018/2019 igrao za Partizan, napustio je crno-bele na početku ove takmičarske godine i ubrzo zatim potpisao je za Univerzitateu.

Gušo, koji je veći deo karijeri proveo igrajući u Rumuniji, a od 2003. do 2008. upravo u Krajovi, ističe da mu je Zakarić enigma.

"Spomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih Zakarića. Nije mi jasno zašto se on nije zadržao u klubu. Kod nas u BiH, u Željezničaru, bio je najbolji igrač, a nije baš velika razlika u kvalitetu dve lige", rekao je Gušo za "ProSport".

Zakarić je u Željezničaru odigrao jednu i po sezonu i to mu je bio najbolji period u karijeri jer je na na 59 utakmica postigao 20 golova uz 10 asistencija.

Partizan ga je kupio u avgustu 2018. za 150.000 evra i na 36 mečeva ostvario je skor od sedam golova i pet asistencija.

U Krajovi je proveo nekoliko meseci, a u februaru 2020. 27-godišnjak potpisao je jednogodišnji ugovor s Borcem iz Banja Luke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.