Zakarić: Da prestignemo Zvezdu do kraja prvenstva

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakarić: Da prestignemo Zvezdu do kraja prvenstva

Fudbaler Partizana veruje da crno-beli mogu do duple krune

Goran Zakarić se vratio u Beograd posle reprezentativne pauze.

"Nisam imao puno vremena za odmor, jer sam se odmah priključio reprezentaciji sa kojom sam odigrao dve utakmice - jednu prijateljsku u Turskoj, a drugu za Ligu nacija sa Severnom Irskom, gde smo pobedili 2:0 i stvorili dobre šanse da budemo na prvom mestu u grupi", rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Nakon poslednje Partizanove >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << utakmice pre obaveza u dresu nacionalnog tima, Zakarić je odmah posetio svoju porodicu, a iskoristio je vreme i da poseti svoj bivši klub FK Kozara, čijem je omladinskom pogonu poklonio određen broj lopti.

"Sa mojima sam proveo dva dana, video decu i suprugu i proveo dragoceno vreme sa njima, jer nas poslovne obaveze teraju da za sada živimo odvojeno, te su mi ovakvi momenti posebno dragi. Posle 48 sati sam morao da odem za Sarajevo na okupljanje reprezentacije. A što se tiče drugih mališana koji tek kreću fudbalskim stopama, drago mi je ako sam uspeo da im ulepšam dan i obradujem ih loptama. Nadam se da će im biti od koristi", rekao je fudbaler Partizana.

Zakarić je u Humsku stigao pre nešto više od dva meseca, a već je postao omiljen među navijačima crno-belih.

"Uvek dajem sve od sebe na terenu i treningu i drago mi je da je to publika osetila. Svakom igraču prija kada čuje aplauz od navijača", presrećan je krilni igrač Parnog valjka.

Partizan posle 11 odigranih kola Super lige Srbije gleda u leđa Crvenoj zvezdi i ima čak sedam bodova zaostatka.

"Želja mi je da se približimo našem rivalu što je više moguće i da ih prestignemo do kraja prvenstva, stoga idemo utakmicu po utakmicu. Uz to u Kupu Srbije se nadamo da ćemo stići do samog kraja. Drago mi je da smo pokazali da igramo fudbal kakav svi želimo, jer klub kao što je Partizan traži takvu igru konstantno i tako mora stalno biti", zaključio je Zakarić.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.