Zajedno u Zvezdi, zajedno u Bajernu

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno u Zvezdi, zajedno u Bajernu

Dejan Radonjić angažovao proverenog saradnika.

Foto: MN Press

Zajedno u Crvenoj zvezdi, zajedno u Bajernu iz Minhena!

Četrdesetšestogodišnji Velibor Borko Radović je zvanično član stručnog štaba Bajerna iz Minhena, pa će tako opet sarađivati sa Dejanom Radonjićem.

Podgoričanin koji je dva puta osvajao Evroligu sa Jugoplastikom, te nekadašnji košarkaš Makabija i Crvene zvezde se nakon godinu dana odmora vraća poslu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Radović je od 2013. do 2017. godine bio asistent Radonjiću u evroligašu Crvenoj zvezdi, a predstojeće sezone će opet raditi u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, pošto će šampion Nemačke igrati Evroligu.

Kao Dejov pomoćnik, Radović je doprineo osvajanju devet trofeja Crvene zvezde - uigrani tandem je sa “crveno-belima” osvojio po tri ABA lige, tri prvenstva Srbije i tri Kupa Srbije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.