Zajednički san - Barsa želi samo njega, on već uslikan u bordo-plavom?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednički san - Barsa želi samo njega, on već uslikan u bordo-plavom?! (foto)

Dileme nema, trio MSN bi mogao da dobije paklenu konkurenciju.

Katalonski mediji prenose da su se u Barseloni složili - Rijad Marez je primarna meta za pojačanje u napadu narednog leta.

Jedini bi problem moglo da predstavlja obeštećenje koje će Lester tražiti, jer engleski klub želi preko 30 miliona evra.

Veliko je pitanje da li će Barsa izdvojiti taj novac, s obzirom da je važan prioritet pojačanje na štoperskoj poziciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, Luis Enrike smatra da Mesi, Suarez i Nejmar moraju da imaju i četvrtog igrača koji može da odigra na visokom nivou u svakom trenutku kada se nađe na terenu.

Inače, od ranije je poznato da je Marez veliki navijač Barselone, a na društvenim mrežama uveliko se širi fotografija u bordo-plavom dresu iz 2013. godine kada je igrao za Le Avr.

Da li su Rijad Marez i Barsa idealna kombinacija?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.