Zahi se ne žuri

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahi se ne žuri

Izgleda da ga interesovanja bogatijih klubova ne dotiču mnogo.

Britanski list "Expres" u današnjem izdanju donosi priču da Vilfrid Zaha želi da ostane u Kristal Palasu.

Vihorni krilni napadač je to saopštio i menadžeru Roju Hodžsonu.

Zaha je po medijima dovođen u vezu sa Totenhemom, Čelsijem i Mančetser sitijem, a onda je procurela "insajderska" informacija da je za njegovo dovođenje neophodno a se izdvoji 70 miliona funti.

Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ova cifra pojavila kako bi mediji prekinuli da spekulišu, jer, ruku na srce, toliki novac za njega će teško ko pristati da izdvoji iako ima englesko državljnstvo, a s druge strane, njegov ostanak u ekipi bi bio verovatno najveće pojačanje za Palas za narednu sezonu.

Podsetimo da se Zaha nije baš proslavio u velikom klubu i da se iz Mančester junjateda vratio na "Selharst park" da oživi karijeru.

Wilfried Zaha handed Roy Hodgson a major boost by insisting he has no intention of leaving Crystal Palace this summer. (Source: Daily Express) pic.twitter.com/yAJmJNGnpT

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.