Zagorčić: Nismo slavili ovaj prolaz!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: Nismo slavili ovaj prolaz!

„Sledeća je Sampdorija, izraziti favorit, ali daćemo sve što je u našoj moći da eliminišemo i Italijane“, rekao je trener Vojvodine

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Letonije)

Na jednoj strani zadovoljstvo, a na drugoj svest o tome da mora bolje. Potvrdila je Vojvodina plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, međutim, zbog primljenog gola u samoj završnici revanša sa Spartaksom u taboru Novosađana nisu i ne mogu da budu zadovoljni. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Razumljivo, jer bi eventualnom duplom pobedom popravili i svoj, kao i rejtuing srpskog fudbala na UEFA rang listi.

Svi u svlačionici smo bili pognute glave zbog toga, nismo slavili zbog prolaza, nije nam to trebalo“, samokritičan je Zaltomir Zagorčić, šef stručnog štaba Vojvodine. „Generalno, zadovoljni smo prolaskom, primljeni gol je jedina greška koju smo napravili tokom meča, ostalo smo kontrolisali, bili mnogo moćniji rival“.

Ima, ipak, detalja koji zaslužuju pohvalu. Recimio, partija Aleksandra Paločevića, koji je ubrzao ritam ulaskom u drugom poluvremenu.

Neosporno je, momak je pokazao kvalitet uvek kad je ulazio u igru. U ovom meču je pokazao da zaslužuje da igra, imam 25 igrača i svi će dobiti šansu, u zavisnosti od onog što želimo da igramo u datom trenutku“.

Na mestu desnog beka igrao je Lakićević, pre Vasilića i dobro funkcionisao u paru sa Stanisavljevićem po toj strani.

„S njima sam radio i u Donjem Sremu, dobro su se pokazali, pridružili se, uklopili u kolektiv i prihvaćeni su od strane saigrača. Imamo izbor igrača za ritam od dve utakmice sedmično kakav diktiraju kvalifikacije za Ligu Evrope“.

A u njima je Vojvodina, posle eliminacije Crvene zvezde i Čukaričkog, jedini preostali srpski predstavnik.

Daćemo sve od sebe da se pokažemo, sledeća je Sampdorija, izraziti favorit, ali daćemo sve što je u našoj moći da eliminišemo i Italijane“, zaključio je Zlatomir Zagorčić.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina prvi put u istoriji pretekla Zvezdu u Evropi!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015

Crvenu zvezdu će ispadanje od Kairata u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope skupo koštati narednih godina. Minimalan broj bodova koje su crveno-beli osvojili ove i prethodne sezone, kada su bili izbačeni iz Evrope, uzrokovao je pad Zvezde na rang listi UEFA...To je iskoristila Vojvodina, koja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.