Zadovoljni smo i ponosni

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 12:41

"Zadovoljni smo i ponosni"

Selektor košarkaša Crne Gore Boško Radović sumirao je utiske po dolasku iz Manile sa SP.

Crnogorci su takmičenje na Mundobasketu završili sa tri pobede i dva poraza, a u uzkupnom plasmanu zauzeli su 11. meto.

"Zadovoljni smo i ponosni, eto od juče smo i zvanično 11. na svetu. Ono zbog čega smo otišli i ostvarili smo - čak i više od toga. Sve u svemu bilo je to još jedno dobro izdanje nakon Evropskog prvenstva, odigrano na još većem nivou", rekkao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je po dolasku u Crnu Goru selektor Boško Radović.

Crna Gora je na Mundobasketu pobedila Meksiko, Egipat i Grčka, a izgubila je od SAD i Litvannije.

"Ponosan sam što smo bili do kraja na turniru. I tu utakmicu sa SAD, a posebno sa Grčkom odigrali smo bez straha, treme, a Grčka je da se ne zavaravamo ozbiljna ekipa. Nismo se plašili pobede. U svakom slučaju pozitivan nastup i pozitivan skor sa Svetskog prvenstva", istakao je Radović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.