Začarani krug - Venger optužuje navijače, oni vlasnika, a igrači su očajni!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Začarani krug - Venger optužuje navijače, oni vlasnika, a igrači su očajni!

Ovakva situacija u Arsenalu nikada nije viđena od kada je Francuz u klubu...

Arsen Venger za Arsenalove muke optužuje navijače.



"Ljudi uvek brzo menjaju mišljenja. Zaboravili su koliko imamo dobar tim i dobre igrače"
, rekao je Venger.

Navijači spremaju protest nakon katastrofe u Liverpulu.



"To nam samo odmaže, i pored bolnog poraza, oni moraju da budu uz tim, da nas podrže. Ovako nam samo otežavaju stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mi ove sezone imamo šansu za titulu. I ako su ljuti, treba još snažnije da podržavaju klub"
, tvrdi Francuz.

Logika je uvrnuta, jer ga već par godina krive za sve muke i ne može se reći da nisu imali strpljenja.

Ali, veći problem su igrači.

Priča se da je Venger izgubio poverenje svlačionice, da fudbaleri smatraju da su njegove metode prevaziđene i da dosta njih želi da ode, ne samo Sančez.

Izjave predsednika Gazidisa o dobrom prelaznom roku su samo razbesnele navijače još više, a jasno je da je glavni krivac vlasnik Sten Kronke koga optužuju da je jedini koji podržava Vengera jer mu štedi novac.

Kronkeovi timovi u Americi su loši, uključujući i Nagetse, tačnije beleže pad, recimo hokejaši Kolorado Avalanša su posle osvojene titule 2010. sada bez plej ofa u tri od četiri sezone. NFL tim Ramsi su preseljeni u Los Anđeles, ostali su dugovi, treneri se menjaju, negativni rekordi ruše.

Navijači Arsenala tvrde da takva sudbina čeka i "Gunere" i da treba da se naviknu na prosek...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.