Zabrinuti Juventus, sastanak sa Kristijanom, evo šta je tema, Kasano pominje suspenziju!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinuti Juventus, sastanak sa Kristijanom, evo šta je tema, Kasano pominje suspenziju!

Portugalac će biti već u nedelju uveče u Torinu, moraće da rasčisti stvari sa klubom, ali veća briga je povreda i loša forma.

I dalje se smenjuju vesti o Kristijanu Ronaldu, njegova zamena protiv Milana i odlazak sa stadiona su i dalje tema broj 1 za medije. Da li je opsovao Sarija, čitači sa usana su prvo tvrdili da mu je rekao da je "kurvin sin", međutim sada je to opovrgnuto.

Takođe, pojavila se nova informacija da stadio nije napustio pre kraja meča, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je sudija Mareska svirao kraj, do tada je u svlačionici gledao utakmicu.

Ipak, u Juventusu su više zabrinuti zbog njegove povrede i loših igara, nego toga što se dešavalo. Klub ga neće kazniti, jasno, Ronaldo je zlatna koka i odnos prema njemu je drugačiji, ali se od Portugalca očekuje da se sledećeg ponedeljka pojavi u klubu.

Naime, Paratići je zakazao sastanak sa Ronaldom, prisustvovaće i Kjelini, kako bi se razjasnila situacija. Uz to, klub će detaljno pregledati Ronalda i on neće igrati, ukoliko nije potpuno spreman. Partije u poslednje četiri utakmice su bile loše, što je povećalo nervozu Portugalca.

"Tutosport" tvrdi da će Kjelini sugerisati Ronaldu da se izvini saigračima ako je stvarno napustio stadion pre kraja i skrenuti mu pažnju da mora da sačeka ostale igrače i pozdravi navijače.

Kako će odgovoriti Portugalac videćemo, tek, on u ovom trenutku razmišlja o golovima i reprezentaciji, u četvrtak igraju protiv Litvanije, u nedelju u Luksemburgu, odakle će odmah otputovati u nedelju u Italiju...

Recimo i to da je Antonio Kasano saopštio da Ronaldo rizikuje suspenziju od dve godine jer je otišao pre doping kontrole, međutim, niti je bio planiran za kontrolu, niti je potvrđen navodni postupak doping agencije protiv Ronalda...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RONALDO ĆE MORATI DA SE IZVINI: Klub je iznad svakog pojedinca, Kjelini će mu objasniti neke stvari! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019, 08:54

I dalje se smenjuju vesti o Kristijanu Ronaldu, njegova izmena protiv Milana i odlazak sa stadiona su i dalje tema broj 1 na Apeninima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.