Zabrinjavajuće, nema pomaka...

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinjavajuće, nema pomaka...

"Treba svi da sednemo i vidimo šta i kako dalje", kaže trener Partizana posle novog poraza u Železniku

Očajan završetak 2017. godine za crno-bele košarkaše, a trener Nenad Čanak je iskren - ne može gore od ovoga.

"Presudilo je opet to što mi, kada iz prednosti uđemo u fazu gde je rezultat nepovoljan za nas, pokušavamo da se vadimo brzim napadima, stihijskim, a ne odbranom. Ispadamo iz svih principa i odbrane i napada i to onda rezultira katastrofalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugim poluvremenom. Neke stvari se ponavljaju što je zabrinjavajuće, nema nikakvog pomaka i treba svi da sednemo i vidimo šta i kako dalje", istakao je Čanak posle poraza u Železniku od FMP-a.

Ništa raspoloženiji nije bio ni krilni košarkaš Mihajlo Andrić.

"Mislim da smo katastrofalno otvorili treću četvrtinu. Do bonusa smo igrali bez agresije i dozvolili im više skokova u napadu. Neke stvari nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu...", sumirao je utiske Andrić.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U Partizanu svesni: "Ovo je zabrinjavajuće..."

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017

Košarkaši Partizana ne mogu lako da izađu ni sa jednim timom, porazi se ređaju kao na traci, ako izuzmemo meč protiv MZT-a...Partizan je danas ponovo poražen...Ekipa Nenada Čanka je izgubila na gostovanju u Železniku, FMP je bio bolji 83:71. U prvom poluvremenu je viđen egal, ali je u drugom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.