Zabranjenima zabranjen put u Milano

Izvor: Mondo, 23.Okt.2012, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zabranjenima" zabranjen put u Milano

Deo Grobara sprečen da otputuje u Milano. Policija im blokirala autobuse kod Centra "Sava".

Jake policije snage sprečile su večeras u Beogradu grupu navijača Partizana da otputuje u Milano.

Grupa "Zabranjeni" planirala je da se autobusima prebaci do Italije kako bi u četvrtak uveče bodrila fudbalere Partizana u Ligi Evrope protiv Intera. Međutim, u tome je ta grupa osujećena, prenose beogradski mediji.

Desetak autobusa je bilo stacionirano kod Centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Sava", ali je veliki broj pripadnika policije blokirao prilaze autobusima, odnosno parkingu, tako da navijači nisu ni mogli da dođu do vozila.

Za pretpostaviti je da je ova policijska odluka bila preventivna kako bi sprečila sukobe u Italiji između dve zaraćene grupe Grobara - "Zabranjeni" i "Alkatraz".

Zanimljivo je da je policija delovala prema samo jednoj grupi, odnosno "Zabranjenima", a druga grupa, okupljena pod imenom "Alkatraz" trebalo bi da put Milana krene u sredu uveče.

Dve grupe su se žestoko sukobile na rukometnoj utakmici Lige šampiona u Nišu pre dve nedelje, a njihov sukob datira još od ranije.

(MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.