Zaboravljeni Felaini završio sa Kinom – ispraćen kao legenda

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 18:49

"Zaboravljeni" Felaini završio sa Kinom – ispraćen kao legenda

Belgijski fudbaler Maruan Felaini (35) završio je svoj skoro četvorogodišnji boravak u Kini, u klubu Šandong Taišan odakle je ispraćen "kao Bog".

Felaini je krajem januara 2019. godine prešao u Kinu, tada je uhvatio poslednji talas unosnih ugovora koji su mogli da se nađu u ovoj zemlji.

Kina odavno više ne privlači poznata imena a Felainiju je očito prijala sve ovo vreme.

Njega su navijači ispratili kako i dolikuje igraču koji je odigrao 140 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i postigao 40 golova za klub.

Njemu u čast priredili su veliku "šetalicu" preko čitave tribine sa njegovim likom u dresu Šandonga - i tako mu se zahvalili za sve što je dao klubu.

Felaini je, podsetimo, u Kinu stigao iz redova Mančester junajteda u kojem je proveo šest godina.

Dobar ugovor, novi izazov i ležetniji pristup fudbalu privukli su ga u Kinu gde se, očito, odlično snašao i ostao toliko dugo.

Sada je slobodan igrač i vreme će pokazati kako će dalje teći njegova karijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.