Zaboravili smo Niš

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 17:32

"Zaboravili smo Niš"

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Tošić rekao je da je njegova ekipa već zaboravila utakmicu u Nišu protiv Radničkog.

On je istakao da je ekipa fokusirana samo na naredno gostovanje, ekipi Javora.

"Već smo zaboravili utakmicu u Nišu. Za tri dana igraćemo meč u Ivanjici protiv Javora, jednostavno moramo da se fokusiramo na narednog rivala. Ne razmišljamo o bilo čemu drugom, niti o utakmici koja sledi potom", rekao je Tošić.

Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je juče slavio protiv Radničkog u Nišu sa 2:0, a već u četvrtak ga čeka novo gostovanje, kada će u u okviru 29. kola Super lige Srbije gostovati Javoru u Ivanjici.

"Uvek je to bilo teško gostovanje. Smatram da sada imaju zaista kvalitetnu, kompaktnu ekipu, sa odličnim pojedincima", rekao je levi bek Čukaričkog.

"Imamo ogroman respekt prema Javoru, moraćemo da obratimo pažnju na svaki detalj na toj utakmici. Na nama je da prikažemo veliku borbu, zalaganje i karakter kao u prethodnim utakmicama. Verujem da jesmo kvalitetniji, ali to možemo da dokažemo samo na terenu", dodao je on.

Čukarički se probio na treće mesto na tabeli, ali na Banovom brdu ne prave bilo kakve kalkulacije, što je potvrdio i Tošić.

"Težimo da igramo našu igru protiv svake ekipe. Kad je tako, kad ne odstupamo od principa koje imamo, mnogo nam je lakše. Cilj je uostalom da našim kvalitetom, zalaganjem, trudom i karakterom sve na terenu sprovedemo u delo", rekao je Tošić.

"Iako zvuči kao stereotip, stvarno razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici. Ne pravimo nikakve kalkulacije, ne gledamo šta nam je potrebno za drugo, a šta za treće ili četvrto mesto. Tek će se voditi velike borbe u plej-ofu, čeka nas vrlo zanimljiv završetak Super lige, ali i Kupa Srbije. I svi se tome radujemo", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.