Zabicer propustio trening – želi u Junajted

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 18:38

Zabicer propustio trening – želi u Junajted

Fudbaler Bajerna i austrijski reprezentativac Marsel Zabicer nije bio na današnjem treningu, pošto želi da napusti klub iz Minhena, prenose nemački mediji.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji se bavi transferima igrača, tvrdi da Zabicer želi da nastavi karijeru u Mančester junajtedu iako se prvobitno pojavila informacija da bi austrijski fudbaler mogao da pređe u Čelsi.

Romano tvrdi da traju pregovori između klubova za austrijskog reprezentativca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Zabicer je preko agenata poručio Mančester junajtedu da bi se vrlo rado priključio ekipi sa "Old traforda".

Zabicer je 2021. godine došao u Bajern iz Lajpciga za 15 miliona evra. Ove sezone je odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je jedan gol.

On ima ugovor sa Bajernom do juna 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sabicer napušta Bajern: Austrijanac želi da nastavi karijeru u Mančester junajtedu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Feb.2023, 11:41

Sabicer je propustio trening što je odmah podstaklo medije u nemačkoj Fudbaler Bajerna i austrijski reprezentativac Marsel Sabicer nije bio na današnjem treningu, pošto želi da napusti klub iz Minhena, prenose nemački mediji. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji se bavi transferima...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.