Zabava ili odgovornost? Nema dileme, u Admiral Atriumu i jedno i drugo!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020, 15:51

Zabava ili odgovornost? Nema dileme, u Admiral Atriumu i jedno i drugo!

Beograd bogatiji za ekskluzivni Admiral Atrium, PREMIUM klub u Beo Šoping Centru u ulici Vojislava Ilića 141, na Konjarniku.

Brend AdmiralClub je dobio još jedan svoj premium objekat, koji je u četvrtak otvoren u Beogradu.

Svetski poznata kompanija je na način prikladan situaciji, u društvu gostiju, prijatelja i javnih ličnosti predstavila velelepni objekat Admiral Atrium. Klub, koji donosi ono najbolje iz ponude igara na sreću prostire se na preko 500 m2, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 77 mesta za igranje, nudi napredne tehnologije i do sada neviđenu zabavu na ovim prostorima.

Posetiocima je predstavljen širok spektar sadržaja, mogućnosti koje pruža klub, poput Laundža, što je još jedan iskorak u konceptu ponude ekskluzivnih Admiral Club objekata

Najmoderniji aparati nude nezamislive mogućnosti i užitak igre kakav do sada nije postojao u Srbiji. Pored standardne ponude džek potova, gosti mogu da osvoje  i mnoštvo dodatnih linkovanih džek-potova. Za naše verne goste osmišljeni su programi lojalnosti kroz prikupljanje promo bonusa.

Kompanija se potrudila da ode korak dalje u širenju lanca svojih premium klubova. Prvi i najveći objekat u regiji otvoren je pre dve godine u Japanskoj 3 na Novom Beogradu kada je postavio nove standarde među slot igrama I sadržajima na Balkanu. Kao i svi Admiral klubovi, i ovaj nudi džek-pot iz snova, 15 miliona dinara.

Otvaranje je održano u specifičnoj atmosferi, akcenat je bio na trenutku u kome živimo, odnosno borbi protiv pandemije koja i dalje traje.  Nećemo ga nazivati "bal pod maskama", ali ovo je bio obavezni deo stajlinga gostiju. AdmiralClub i AdmiralBet se od početka, uz pomoć državi i društvenoj zajednici, kroz donacije  od preko

150 000 evra za kupovinu medicinske opreme, ponašaju odgovorno u skladu sa preporukama.

Otvaranje novog lokala je bilo prilika da kompanija ponovo istakne važnost pridržavanja mera zaštite kako bi se sprečilo širenje virusa. U tu svrhu, naziv akcije “The Safe Way to Play” je podrazumevao dezo barijere, dezinfekciju, deljenje ilustrativnih maski za posetioce.

Atmosferu je tokom večeri zagrejao "Amadeus Bend", bili su žestoki, kao i uvek, ali, kako rekosmo, sve je bilo u duhu osnovne poruke, igrajte sigurno i štitite i sebe I druge.

U novom Admiral Atriumu rizik će biti sveden na minimum, upravo zbog velikog prostora i strogog pridržavanja preporuka o socijalnoj distanci.

No, to vas neće sprečiti da uživate u zabavi, kao i mi u četvrtak uveče.

Tim motom se vodio i Admiral prilikom otvaranja novog Atriuma koji će raditi svakog dana od 10:00 do 04:00, uz obezbeđen parking za goste.









"Iskreno, nikada nisam videla ovako nešto na Balkanu, standardi Admirala su očigledno visoki. Bila sam u Atriumu na Novom Beogradu, premium klubovi nude potpuno drugačiji, jedinstveni osećaj zabave. Dođite, zabavljajte se, ali, najvažnije, što smo činili i mi večeras, vodite računa o svom, i zdravlju drugih", rekla nam je glumica Ivana Dudić.

Na kraju, domaćini iz AdmiralCluba su nam poželeli dobru sreću, ali što je važnije i dobro zdravlje!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.