Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 18:34

Za takav napad jedan udarac u gol je sraman učinak

Atletiko ostao kratkih rukava i protiv Viljareala

Šta se dešava sa Atletiko Madridom? Posle one šestice protiv Granade govorilo se o šampionskim ambicijama na Vandi Metropolitano, a onda 180 minuta fudbala bez postignutog gola. Jorgandžije su danas uputile samo jedan gol u okvrir gola Viljareala, što je prilično sraman podatak za tako moćan napad kakav na raspolaganju ima Dijego Simeone - 0:0.

Od samog starta meča u špicu napada su bili Luis Suarez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Žoao Feliks, a od 70. minuta umesto neubedljivog Urugvajca na terenu se našo Dijego Kosta. Ni to nije pozitivno uticalo na promenu rezultata, pa su Jorgandžije u samo nekoliko dana ostao bez dragocena četiri boda. Sa druge strane, osvojeni bod je omogućio Viljarealu da se u ovom trenutku popne na vrh tabele Primere.

Domaći će najviše žaliti zbog situacije iz 80. minutua kada je dobro gađao glavom, ali je taj udarac ipak završio preko prečke. Ipak, daleko od toga da svoje prilike nije imao i Viljarea. Žuta podmornica je dva puta ozbiljno pripretila tokom prvih 45 minuta, prvo preko Moja Gomeza, a potom i Marija Gaspara.

Atletiko je reprezentativnu pauzu dočekao sa svega pet osvojenih bodova nakon tri odigrana kola, pa će Simeoneu dobro doći pauza u pokušaju da malo bolje posloži redove. Madriđani će 18. oktobra gostovati Selti u Vigu gde imaju obavezu osvajanja sva tri boda.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.