Za nevericu: Žalgiris ubacio samo koš za četvrtinu!

Izvor: Sportal.rs, 04.Dec.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nevericu: Žalgiris ubacio samo koš za četvrtinu!

Od 20:45 sati u Kaunasu sastaju se Žalgiris i Anadolu Efes, u osmom kolu grupe A Evrolige. Litvanski tim šokirao je učenike Dušana Ivkovića u prvom meču u gostima sa 65:62, ali zato u drugom odmeravanju snaga ne uspeva ništa da pogodi!

O tome najbolje ilustruje podatak da je domaćin u prvoj deonici uspeo da ubaci samo dva poena! Efes ne načinio seriju 9:0, a jedini koš za 16:2 u prvom kvartalu dao je Paulijus Jankunas. Za nevericu!

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

ZA NEVERICU: Žalgiris dao samo koš za četvrtinu

Izvor: Kurir, 05.Dec.2014, 00:16

Jedina dva poena za Litvance u prvih deset minuta postigao je Paulijus Jankunas..Košarkaši Efesa savladali su Žalgiris (66:57)  u osmom kolu Evrolige i šetom pobedom zakoračili ka narednoj rundi takmičenja...Kuriozitet utakmice leži u činjenici da je litvanski tim u prvih deset minuta ubacio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.