Za nevericu, Arsenal, Siti pa najgori tim u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nevericu, Arsenal, Siti pa najgori tim u Seriji A?

Hoćemo li videti senzacionalan transfer ove zime?

Zvuči nestvarno, ali se pregovara.

Bakari Sanja nije našao klub tokom jeseni, pošto mu je istekao ugovor sa Sitijem. Dugogodišnji francuski reprezentativac koji je ranije igrao i za Arsenal, pregovara sa Beneventom.

Naime, poslednjeplasirani tim Serije A pokušaće na sve načine da napravi ekipu koja bi ponovila podvig Krotonea iz prošle godine i ostala u ligi. Predsednik Oreste Vigorito koristi svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prijateljstva sa poznatim menadžerima kako bi doveo iskusne igrače i pomogao timu.

Sanja je imao u Sitiju platu oko 5 miliona evra po sezoni, Benevento ima tek nešto veći budžet, pa je jasno da bi mogao proleće da provede na jugu Italije za neki manji novac pre nego što se verovatno otisne van Evrope.

Pominjan je i Olimpik iz Marseja, ali bi odlazak u Benevento, gde je nedavno stigao naš Filip Đuričić bio prava senzacija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.