Za lečenje Branka Bogunovića prikupljeno oko 170.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za lečenje Branka Bogunovića prikupljeno oko 170.000 dinara

Jučerašnji "Humani ponedeljak" na Štrandu u potpunosti je uspeo. Za lečenje u inostranstvu našeg sugrađanina Branka Bogunovića, koji se već tri godine bori sa lajmskom bolešću, sakupljeno je 169.330 dinara.

"Gradsko zelenilo" se u ime Branka Bogunovića i njegove porodice zahvalilo svim ljudima dobre volje na velikom odzivu i pomoći.

Akcija ovog preduzeća, koja traje već petu sezonu, nastavlja se u ponedeljak 23. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za lečenje Novosađanina Branka Bogunovića prikupljeno skoro 170.000 dinara

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2018

"Humani ponedeljak", organizovan juče na Štrandu kako bi se prikupila sredstava za lečenje Novosađanina Branka Bogunovića, u potpunosti je uspeo...Kako poručuju u "Zelenilu", za Brankovo lečenje u inostranstvu, koji se već tri godine bori sa Lajmskom bolešću, sakupljeno je 169.330 dinara..."Gradsko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.