Za istoriju: Bornmut se pridružio Jokanovom Votfordu u Premijer ligi

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za istoriju: Bornmut se pridružio Jokanovom Votfordu u Premijer ligi

Fudbaleri Bornmuta prvi put u istoriji kluba plasirali su se u Premijer ligu, pošto su u pretposlednjem kolu Čempionšipa pobedili Bolton sa 3:0 (2:0).

Bornmut trenutno ima 87 bodova, tri više od Midlzbroa i za 19 golova bolju gol razliku, tako da je nemoguće da ga klub iz Severnog Jorkšira pretekne, jer je ostalo još samo poslednje kolo.

Plasman u elitni rang u subotu je obezbedio i Votford koji sa klupe predvodio srpski trener Slaviša Jokanović. Naš stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je već počeo da dobija ponude, a ispisao je istoriju kao tek treći strani trener koji je uveo ekipu u Premijer ligu.

Bornmut i Votford su izborili direktan plasman u Premijer ligu, a poslednje kolo u subotu (13.15) odlučiće ko će postati prvak Čempionšipa.

Bornmut gostuje Čarltonu, dok Votford, koji je trenutno prvi sa bodom više, dočekuje Šefild Venzdej.

Ekipe od trećeg do šestog mesta boriće se u plej-ofu za još jedno mesto u Premijer ligi, a u igri za doigravanje je šest timova.

Tabela Čempionšipa uoči poslednjeg kola:

1. Votford 88

2. Bornmut 87

-----------------------

3. Mildzbro 84

4. Norič 83

5. Ipsvič 78

6. Derbi 77

-----------------------

7. Brentford 75

8. Vulverhempton 75

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bornmut u Premijer ligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015

Fudbaleri Bornmuta su se priključili ekipi Votforrda i diorektno su se plasirali u Premije ligu...Domaća ekipa Bornmuta je pobedom nad Boltonom od 3-0, kolo pre kraja obezbedila direktan plasman u Premijer ligu...Ruku na srce, oni još nisu teoretski obezbedili ulazak u elitni rang engleskog fudbala...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.