Za Maksimovića 27 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Maksimovića 27 miliona evra

Italijanski Napoli je poslao poslednju ponudu Torinu za srpskog fudbalera Nikolu Maksimovića u iznosu od 27 miliona evra.

Kako prenosi list "Il Martino", veoma upućen u dešavanja u klubu podno Vezuva, predsednik Aurelio De Laurentis je ubeđen da će završiti posao do kraja prelaznog roka, ali ne želi da ide više od pomenute cifre.

Sa druge strane, njegov kolega Urbano Kairo čeka da Čelsi i Mančester siti konkretizuju interesovanje za Maksimovića jer mu je prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ga pošalje u inostranstvo.

Maksimović već dve nedelje ne trenira sa "bikovima", upravo iz revolta jer je klub odbio ponudu Napolija od 25 miliona evra. Kairo je popustio posle zahteva igrača i najavio da će otići u ovom prelaznom roku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.