Za Francusku? Ni da mi je ćale selektor!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Francusku? Ni da mi je ćale selektor!

Iskreni Samir Nasri

Sjajna forma Samira Nasrija u dresu Sevilje uzbunila je medije u Francuskoj koji traže od selektora Didijea Dešana da ga vrati u nacionalni tim.

Međutim, fudbaler koji nastupa na pozajmici iz Mančester Sitija poručuje da ga dres Galskih petlova ne zanima.

“Ne bih se vratio u reprezentaciju ni da mi je ćale selelektor. To sam rekao 100 puta, čovek sam od reči. Kad nešto kažem, to je gotovo”, ističe Nasri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Ofanzivni fudbaler i aktuelni selektor Galskih petlova imaju zanimljivu istoriju, a igrač je na reprezentativnom ledu od avgusta prošle godine. Trener Sevilje Horhe Sampaoli voli da ga forsira u središtu veznog reda, gde je nekada uspešno nastupao u Olimpiku iz Marselja.

“U Marselju sam uvek igrao tog plejmejkera, ponekad i kao polušipic. Kada sam bio u Engleskoj igrao sam na krilu, ali mi je omiljeno mesto svakako na sredini terena gde mogu da pokažem najviše kad imam loptu u nogama. Ne volim da igram po krilu, igrao sam tamo samo jer me je trener stavljao misleći da je tako najbolje”, zaključio je Samir Nasri.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.