ZVIŽDUCI MITROVIĆU KADA JE ULAZIO U IGRU: Ispred stadiona slike Srbina u dresu Al Hilala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 20:20

ZVIŽDUCI MITROVIĆU KADA JE ULAZIO U IGRU: Ispred stadiona slike Srbina u dresu Al Hilala (VIDEO)

Pobedili su u prijateljskom meču.

Fudbaleri Fulama pobedili su u prijateljskom susretu ekipu Hofenhajma sa 2:1 (0:0).

Zanimljivo je da je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je izrazio želju da zaigra u Saudijskoj Arabiji, dobio priliku u 68. minutu.

Fulam je poveo u 52. minutu upravo preko Himenesa na asistenciju Robinsona. Pet minuta kasnije Hofenhajm je izjednačio preko Griše Promela.

Kada je ulazio u igru u 68. minutu Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je s tribina "Krejven Kotidža" su se čili zvužduci, pa je jasno šta navijači misle o sapunici oko potencijalnog transfera.

And I got absolutely soaked ..but I'm sure you can here some boos for Mitro but not surprised pic.twitter.com/lMYu0iZ3sr

— Mark. (@MarkHil10062095) August 5, 2023

S druge strane, navijači s Bliskog istoka ne odustaju jer su se ispred stadiona mogli videti s transparentima na kojima je Mitrović u dresu Al Hilala i porukom: "Učini da se snovi ostvare".

مشجعين لنادي الهلال يذهبون لمقر نادي فولهام ويضعون لافته موجهه لـ ميتروفيتش :

"اجعل الأحلام حقيقة" pic.twitter.com/go69ussq0Z

— منبر الهلال (@MnbrAlhilal) August 4, 2023

Tim sa Krejven kotidaža je do pobede došao u 73. minutu a strelac je bio Kalvin Basi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.