ZVEZDU FILADELFIJE UDARIO AUTO ISPRED KUĆE: Dugo će se oporavljati od ove nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 15:07

ZVEZDU FILADELFIJE UDARIO AUTO ISPRED KUĆE: Dugo će se oporavljati od ove nesreće

Još nema informacija o vozaču.

Košarkaš Filadelfija Seventisiksersa, Keli Obre, doživeo je saobraćajnu nesreću u blizini svog doma, kada ga je udario automobil dok je prelazio ulicu.

Kako javlja američki košarkaški novinar ESPN-a, Adrijan Vojnarovski, stanje Obrea je stabilno. Njega je, dok je šetao u blizini svog doma u Filadelfiji, udario auto, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

Tamo su ubrzo stigli i predstavnici Seventisiksersa, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su odmah stali uz svog igrača nakon ove neverovatne situacije.

Incident se dogodio blizu Obreovog prebivališta u Centru grada, prema izjavi portparola.

Kako je dodao Vojnarovski, Keli Obre je u stabilnom stanju, ali je vrlo verovatno da će prilično dug vremenski period morati da se oporavlja od ove nesreće.

Prema pisanju američkih medija, lokalne vlasti trenutno istražuju slučaj. Još uvek nema detaljnih informacija i konkretnijih detaljao vozaču vozila koje je udarilo poznatog košarkaša.

Keli Obre Džunior u ovoj sezoni NBA lige beleži nešto preko 16 poena u proseku, odnosno pet skokova i manje od jedne asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.