ZVEZDO, PAZI SE: Ibra se VRATIO i sa dva gola poslao OZBILJNU poruku Stankoviću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 23:45

ZVEZDO, PAZI SE: Ibra se VRATIO i sa dva gola poslao OZBILJNU poruku Stankoviću (VIDEO)

Rosoneri čuvaju lidersku poziciju Serije "A".

Fudbaleri Milana pobedili su Karljari na Sardiniji rezultatom 2:0, u poslednjem meču 18. kola Serije "A" i zadržali prvo mesto na tabeli.

Kakav "kambek" Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin koji se povredio 19. decembra, posle mesec dana, vratio se u tim sedmostrukog prvaka Evrope i pokazao koliko je važan za Piolijev tim.

Rosoneri su poveli već u 6. minutu. Likojanis je neoprezno oborio Ibrahimovića u šesnaestercu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a povratnik u sastav Milana nije propustio priliku sa "bele tačke". Zlatan je poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu, za vođstvo gostiju 1:0.

Do kraja poluvremena, mogao je protivnik Zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope da postigne još jedan gol. Sjajnu priliku u 37. minutu propustio je Kalabrija, njegov udarac završio je na stativi.

Do drugog pogotka, Rosoneri su došli ponovo preko Ibrahimovića, ali i zahvaljujući VAR-u. Naime, kod napada Milana u 52. minutu, Šveđanin je na ivici šesnaesterca prihvatio sjajno ubačenu loptu, opalio iz prve i pogodio iz sumnjive situacije.

Pomoćni sudija signalizirao je ofsajd, ma je morala video tehnologija da reaguje. Iz sobe za VAR stigla je potvrda da se Ibrahimovićev gol priznaje, pa je Kaljari drugi put na meču krenu sa centra.

Veliku šansu da upiše het-trik u prvoj utakmici, posle dugog odsustva zbog povrede, Ibrahimović je imao u 66. minutu. Izašao je "jedan na jedan" sa golmanom Kranjom, koji ga je pročitao i panterskom reakcijom sačuvao mrežu.

Nastavio je Milan sa desetoricom od 76. minuta, pošto je Salemakers zaradio drugi žuti karton i morao u svlačionicu. Kaljari je nakon toga, krenuo nešto angažovanije, pa je u finišu meča Keri pokušao udarcem glavom, ali je njegovu nameru prozreo Donaruma i sjajnom paradom ostao nesavladan.

Još bolja prilika ukazala se Luki Kepiteliju u 85. minutu, koji je ispratio centaršut iz slobodnog udarca, a zatim poslao loptu glavom tik pored stative.

Rosoneri su nastavili pohod ka tituli i poslali novu upozoravajuću poruku Crvenoj zvezdi, koja će 18. februara na Marakani morati da pruži više od maksimuma, kako bi priredila senzaciju i u dva meča eliminisala klub sa San Sira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.