ZVEZDINO IME ODZVANJA DALEKO: Skauti crveno-belih u novoj akciji, evo šta su radili...(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINO IME ODZVANJA DALEKO: Skauti crveno-belih u novoj akciji, evo šta su radili...(FOTO)

Zanimljiv posao.

Uspesima na internacionalnoj pozornici Crvena zvezda vratila se u elitno društvo u svim fudbalskim sferama. Sjajni rezultati crveno-belih skrenuli su pažnju na Starom kontinentu ali i u celom svetu u šta su na nedavno održanom forumu mogli da se uvere i Zvezdini skauti.

Marko Mitrović, glavni skaut našeg kluba, i Aleksandar Burgermajster, skaut Zvezdine škole, bili su učesnici Viskaut foruma održanog u Amsterdamu. Zvezdini predstavnici su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dvodnevne manifestacije na kojoj je učestvovalo više od 180 klubova iz celog sveta vratili uz pregršt impresija.

- Iza nas je fenomenalno iskustvo, a posebno zadovoljstvo budi činjenica da smo ponovo u društvu najboljih. Tokom zvaničnog dela foruma imali smo priliku da naučimo brojne detalje po pitanju najsavremenijih inovacija u domenu skautinga i steknemo uvid u način rada klubova širom sveta – otkrio je Mitrović.

Prilikom neformalnog druženja Zvezdini skauti ostvarili su kontakt sa više od 60 predstavnika klubova iz regiona, Evrope, ali i sa drugih kontinena.

- Razgovarali smo sa skautima i sportskim direktorima klubova iz Evrope, Azije, Afrike i od svih smo dobili kompilmente za aktuelne uspehe. Svi su impresionirani pobedom nad Liverpulom i opšti je utisak da su Zvezda i Pavkov trijumfom sačuvali čast klubova sa manjim budžetima, pokazavši da nije sve u novcu.

Osim Milana Pavkova, heroja prve pobede crveno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona, interesovanje stranih klubova probudili su i ostali igrači.

- Pavkov je svojim pogocima izazvao najveće interesovanje, ali nisu izostala pitanja ni na račun ostalih prvotimaca. Nesumnjivo su igrama u Evropi skreniuli veliku pažnju. Zadovoljstvo je biti deo kluba koji je poslednjim rezultatima impresionirao fudbalski svet – istakao je Mitrović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.