ZVEZDINO DETE OTIŠLO U RUSIJU: Raskinuo ugovor sa klubom sa Marakane, pa se ODLIČNO SNAŠAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 19:42

ZVEZDINO DETE OTIŠLO U RUSIJU: Raskinuo ugovor sa klubom sa Marakane, pa se ODLIČNO SNAŠAO

Njegov put se nastavlja u Himkiju.

Mladi štoper Stefan Melentijević prošao je čitavu omladinsku školu Crvene zvezde, a prethodnih šest meseci bio standardan u odbrani novobeogradskog Radničkog. Sada je postao novi fudbaler ruskog Himkija.

Melentijević je tokom januara otišao na probu u ruski klub i uspeo da se izbori za ostanak, te je parafirao višegodišnju saradnju sa Himkijem i pojačaće plejadu srpskih fudbalera koji su već tamo. Reč je o Nikoli Antiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Petru Goluboviću i Nemanji Glavčiću.

Defanzivac rođen u Herceg Novom koji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, praktično od petlića, minulog leta je kao osvajač Omladinske lige Srbije, odlučio da zatraži raskid ugovora sa matičnim klubom i ode u novobeogradski Radnički.

Razlog za to leži u činjenici da nije dobio poziv da se priključi Grafičaru, već je ideja bila da još jednu sezonu ostane u juniorima. Reklo bi se da je Melentijević učinio dobru odluku po svoju karijeru, s obzirom na to da je šest meseci kasnije pojačao petnaestoplasirani tim u Premijer ligi Rusije.

Himki je u dosadašnjem delu sezone na 17 mečeva osvojio 12 bodova, a videćemo za koliku minutažu će se izboriti osamnaestogodišnji defanzivac.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.