ZVEZDINO DETE NE ŽELI PRODUŽETAK UGOVORA: Zna se i gde ga čekaju raširenih ruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 18:35

ZVEZDINO DETE NE ŽELI PRODUŽETAK UGOVORA: Zna se i gde ga čekaju raširenih ruku

Pokušaće da ide stopama mlađeg brata.

Srpski fudbaler Luka Ilić mogao bi uskoro da krene stopama brata Ivana, prema pisanju italijanskih medija.

On ima ugovor sa francuskom Troom do kraja sezone, a navodno je odbio da potpiše novi, i zbog toga je odstranjen iz tima.

To bi mogla da iskoristi Verona, kako javljaju italijanski mediji, koja je zagrizla za Srbina, i želi da krene u "ofanzivu" po njegov potpis.

Samim tim, Luka bi krenuo stopama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog rođenog brata, koji se upravo u Veroni afirmisao i napravio najveći iskorak u karijeri. Sada je člna Torina.

Stariji od braće Ilić ima 24 godine i u paketu sa mlađim bratom Ivanom ga je Mančester Siti kupio od Crvene zvezde za 5.500.000 evra kada su još bili maloletni tinejdžeri. Ostao je godinu dana na Marakani kao pozajmljen igrač, a potom je dve godine bio pozajmljen holandskoj Bredi i godinu i po Tventeu.U januaru 2022. otišao u Trou, koja je neka vrste filijale Mančester Sitija, jer su oba kluba u vlasništvu arapske Siti grupe.

Nije ni debitovao za tadašnjeg francuskog prvoligaša i uoči prošle sezone je došao u TSC, gde je bio možda i najbolji igrač tima, a i jedan od boljih u Superligi Srbije, i Troa je insistirala da ga vrati.

Sada on želi poput brata da mu karijera krene uzlaznom putanjom u Veroni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.