ZVEZDINI OMLADINCI NA NOVOM EVROPSKOM ISPITU: Počinje prodaja karata za utakmicu sa Midtjilandom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINI OMLADINCI NA NOVOM EVROPSKOM ISPITU: Počinje prodaja karata za utakmicu sa Midtjilandom

Poznate cene.

Omladinci Crvene zvezde dočekaće Midtjiland u sredu 4. marta. Ulaznice za duel osmine finala omladinske Lige šampiona koji će se igrati na stadionu FK Voždovac, biće puštene u prodaju od četvrtka.

Cene ulaznica su 200 dinara (jug), 300 dinara (istok) i 500 dinara (zapad). Karte će moći da se kupe na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u četvrtak, petak i subotu od 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 18 časova.

Ulaznice će takođe moći da se kupe i preko sajta: www.ticketline.rs. Biće dostupne i na prodajnom mestu Ticketlinea u ulici Milutina Milankovića broj 1 na Novom Beogradu od 10 do 18 časova, od četvrtka do početka utakmice, osim nedelje.

Pogledajte rezultate

Takođe, karte su u prodaji i u tržnom centru stadiona FK Voždovac na info pultu od 10 do 20 časova, svaki dan od četvrtka do početka utakmice.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ULAZNICE U PRODAJI OD ČETVRTKA: Crvena zvezda dočekuje Midtjiland u Ligi šampiona uz pristupačne cene karata

Izvor: Kurir, 26.Feb.2020

Omladinci Crvene zvezde dočekaće Midtjiland u sredu 4. marta sa početkom meča od 16 časova.

Nastavak na Kurir...

Prodaja karata za derbi počela i u Humskoj (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 14:29

Trajaće u naredna tri dana, do početka utakmice na ''Marakani''...U nedelju od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić'' biće odigran 162. večiti derbi, Crvena zvezda će dočekati Partizan u meču 24. kola Linglong Superlige Srbije...Karte za navijače Partizana prodavaće se na stadionu u Humskoj,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.