ZVEZDINA ŽELJA NEĆE BITI ISPUNJENA: Zlatni Orlić ODLAZI u Španiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINA ŽELJA NEĆE BITI ISPUNJENA: Zlatni Orlić ODLAZI u Španiju (FOTO)

Uskoro se očekuje realizacija transfera.

Kao njegova sledeća destinacija spominjala se Nemačka, zatim Kipar, a bilo je reči čak i o Srbiji pošto je bio želja Crvene zvezde. Posle svega toga, Saša Zdjelar će karijeru izgleda nastaviti u Španiji.

DOBIO NOVU PONUDU: Ljubimac Delija stiže u Premijer ligu (FOTO)

Prema pisanju medija sa Iberijskog poluostrva, Majorka je na pola puta da završi transfer Saše Zdjelera. Mladi zadnji vezni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i član šampionske generacije sa Novog Zelanda trebalo bi u redove kluba iz Segunde da dođe kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa.

GOTOVO: Zvezda dovela novo veliko pojačanje (FOTO)

OVO JE ZVEZDIN PLAN: Crveno-beli zbog NJEGA odustali od Budeskua (VIDEO)

Trener grčkog šampiona Paolo Bento ne računa na usluge 21-godišnjeg Srbina. Ipak, Pirejci žele da sačuvaju Zdjelara kao zalog za dane buduće i prate njegov razvoj u Majorki. Ukoliko dogovor bude postignut, Zdjelar će biti drugi Srbin u Majorci pošto je pre mesec dana ugovor sa tim klubom potpisao i bivši omladinac OFK Beograda Aleksa Damjanac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.