ZVEZDINA ŽELJA JE REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE: Odbio je da produži ugovor sa Cirihom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 13:23

ZVEZDINA ŽELJA JE REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE: Odbio je da produži ugovor sa Cirihom

Slobodan je u izboru kluba.

Švajcarski fudbaler Bećir Omeragić pominjao se kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde i Dinama u letnjem prelaznom roku, ali izgleda da njegovi planovi drugačiji.

Bećir trenutno nastupa za švajcarski Cirih, ali je odbio da produži ugovor tako da će kao slobodan agent moći da bira naredni klub, a kako stvari stoje sledeća stanica je Monpelije (Monpelje nije pravilo po pravopisu srpskog jezika).

"Futmerkato" prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su za Omeragića hteli i i Hofenhajm, Augzburg, Barnli i Braga, ali očigledno da je nakonkretniji bio potpiše za Monpelije. Prethodno su hrvatski mediji pisali da je uprava Dinama stopirala transfer Omeragića, zbog previranja oko Zdravka Mamića koji je hteo da ga dovede, da bi se potom i Crvena zvezda navodno uključila i počela da se raspituje za jednog od talentovanijih defanzivaca sa ovih prostora.

Ipak, kako stavri reprezentativca Švajcarske nije mamilo ni to što će Crvenu zvezdu igrati Ligu šampiona. Možda i zbog navijača...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.