ZVEZDINA LEGENDA PRIČA: Posle samo nekoliko meseci i odmah PRVI TROFEJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINA LEGENDA PRIČA: Posle samo nekoliko meseci i odmah PRVI TROFEJ (VIDEO)

Objavljena nova epizoda "Legendi Marakane".

Nova epizoda "Legendi Marakane" bila je posvećena Dušanu Maraviću. Tokom emisije koja traje pola sata, pričao je o karijeri, kao i o prvom golu za Crvenu zvezdu na novoizgrađenoj "Marakani".

- Maravić je u Zvezdu doveden kako bi po penzionisanju zamenio legendarnog Rajka Mitića. Ugovor je potpisao na dan utakmice koju je Zvezda odigrala protiv Mančester Junajteda 1958. godine. Samo nekoliko meseci po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolasku bilo mu je potrebno da osvoji prvi trofej u Kupu. Jedini je strelac za Zvezdu na meču koji su crveno-beli u Kupu sajamskih gradova odigrali protiv Barselone. Maravić je svim trofejima osvojenim u Zvezdi dodao i diplomu Ekonomskog fakulteta koji mu je mnogo pomogao da, nakon igračkih dana, svoju karijeru gradi u međunarodnim organizacijama UEFA i FIFA - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.