ZVEZDIN BISER NA RADARU VELIKANA: Skautima je on ozbiljno zapao za oko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 17:34

ZVEZDIN BISER NA RADARU VELIKANA: Skautima je on ozbiljno zapao za oko!

Pomno prate Superligu.

Tokom novembarske pauz, igra se prvi krug kvalifikacionih turniri za omladinske selekcije. “Orlići” su u sredu startovali u Bugarskoj i savladali Andoru (1:0).

Kako saznaje MaxBet Sport za preostala dva meča sa domaćinom (18. novembar) i Škotskom (21.novembar), “lovac” na svetske talente, po čemu je bap poznat Salcburg, poslaće svog skauta da isprati učinak dva igrača. Pod lupom će da budu desni bek Kosta Nedeljković (Crvena zvezda) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i napadač Uroš Sremčević (Mladost Lučani).

Kosta Nedeljković je pokazao kvalitet i u Ligi šampiona

Defanzivac šampiona Srbije je ove sezone nastupima za crveno-bele već privukao pažnju. Za momka iz Smedereva se raspitivao Lajpcig, ali sada će ista firma iz Austrije (zajednički vlasnik) ispratiti na delu ovog beka. S druge strane, golovi su postali zaštitni znak stamenog napadača rođenog 2006. godine. Prošle sezone je u Omladinskoj ligi Srbije na 17 utakmica devet puta bio strelac, a sada, u Superligi, tri puta je tresao mrežu protivnika.

Pored Salcburga biće prisutni snimatelji Siti grupe, Ajaksa, Genka, Dortmunda, Juventusa, Seltika i Rendžersa. Srpski talenti su godinama na ceni. Dodatni motiv za predstojeće utakmice “orlića”. protiv Bugarske i Škotske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.