ZVEZDI PRETI BIVŠI IGRAČ: Daćemo sve od sebe da pobedimo crveno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 16:52

ZVEZDI PRETI BIVŠI IGRAČ: Daćemo sve od sebe da pobedimo crveno-bele

Bez emocija pred sutrašnju duel u Stožicama.

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac i centar Alen Omić izneli su svoja očekivanja pred sutrašnji meč (18.00) sa Crvenom zvezdom u okviru 17. kola ABA lige.

- Crvena zvezda je svakako najveći favorit za osvajanje titule šampiona u ovom takmičenju. Tim koji igra u Evroligi i ima po tri ravnopravna igrača na svakoj poziciji. Igraju fizički i odlično su vođeni. Ako želimo da meč završimo pozitivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultatom, moramo da odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni - rekao je Golemac za klupski sajt.

Srpski klub trenutno ima skor od 13 pobeda i jednog poraza, dok je tim iz Ljubljane na učinku od 9-5, a košarkaš Cedevite Alen Omić svestan je značaja sutrašnjeg meča.

- Moramo da se vratimo na pobednički kolosek i uhvatimo ritam. Naši rivali su u petak ugostili Asvel u Evroligi i doživeli poraz u poslednjim trenucima meča. Bez obzira na to, oni će u Ljubljanu doći sa željom da dokažu zašto su prvi u regionalnoj ligi i zašto ove sezone igraju Evroligu. Potrebna nam je pobeda, pa ćemo dati sve od sebe da je obezbedimo u ponedeljak - poručio je Omić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.