ZVEZDI POTREBNI MILIONI: Mančester siti kupuje na Marakani?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 17:13

ZVEZDI POTREBNI MILIONI: Mančester siti kupuje na Marakani?

Čeka se finalizacija transfera.

Crvena zvezda je pružila odlične partije na turniru u Sankt Peterburgu, savladala Zenit, Nefči i Fenerbahče za osvajanje turnira i nadu navijača da će učešće u Ligi šampiona biti plodonosno.

Letnju idilu ipak bi mogao da poremeti transfer jednog od mladih defanzivaca - Strahinje Erakovića ili Stefana Lekovića.

Eraković ima ponude iz Rusije od Zenita i Spataka, njegova prodaja donela bi zaradu od barem šest miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra, ali bi to značilo novo formiranje harmonične odbrambene trojke koju čine i Aleksandar Dragović i Srđan Mijailović.

Sa druge strane, Leković bi mogao da bude prodat Mančester sitiju, odnoso Siti grupi za četiri miliona evra. Visoki defanzivac u ovom trenutku nema status u klubu kao Eraković, ali bi mogao da ga vremenom zasluži, pa na “Marakani” vagaju da li da još zadrže momka koji ima potencijal za znatno veću prodaju u narednim godinama.

Kako stoje stvari u ovom trenutrku, bliži odlasku sa “Marakane” je Leković.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.