ZVEZDAŠI VEĆ REKLI DA Njegova karijera je trofejna, igrao je na Marakani - da li se vraća?! Suprugu svakako svi žele da vide (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 22:26

ZVEZDAŠI VEĆ REKLI "DA" Njegova karijera je trofejna, igrao je na Marakani - da li se vraća?! Suprugu svakako svi žele da vide (FOTO)

Par ima i sina Vuksana.

Nekadašnji prvotimac FK Crvena zvezda i mladi reprezentativac Srbije, Vukašin Jovanović postao je otac pre oko godinu dana. On je tada sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu podelio vest da je na svet došao naslednik, kome je u dogovoru sa izabranicom Kristinom dao ime Vuksan.

Od kada se pojavio na fudbalskoj sceni, Jovanović je sve što ima, želi i zna pokazivao isključivo na terenu, između ostalog osvojio Svetsko prvenstvo za mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2015. godine, dok je privatan život od početka pa do danas sebično čuvao daleko od očiju javnosti.

Ali jasno je da je njegovo srce osvojila atraktivna dizajnerka Kristina.

A post shared by Kristina Simic (@k_stinas)

U nekoliko prethodnih prelaznih rokova se pominjalo da bi Vukašin mogao da se vrati na Marakanu i dok za sada od toga nema ništa, već su opet počele priče kako bi mogao povratak da se desi u januaru.

A post shared by Kristina Simic (@k_stinas)

Sigurno je da se niko kome su crveno-beli u srcu ne bi bunio da se borbeni defanzivac vrati, a sa njim stigne i atraktivna Kristina koja bi svojom lepotom pojačala konkurenciju u izboru za najlepšu izabranicu Zvezdinih fudbalera.

A post shared by Kristina Simic (@k_stinas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.