ZVEZDAŠI ODUŠEVLJENI: Evo gde je Radonjić otišao posle isključenja u Baru i žestoke rasprave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 09:52

ZVEZDAŠI ODUŠEVLJENI: Evo gde je Radonjić otišao posle isključenja u Baru i žestoke rasprave (FOTO)

Crveno-beli preskočili minu.

Crvena zvezda je zabeležila vrednu pobedu protiv Mornara u Baru u borbi za plej-of ABA lige i što bolju poziciju u eventualnom doigravanju.

Crveno-beli su slavili rezultatom 86:78 iako su početkom poslednje četvrtine ostali bez Dejana Radonjića. Trener crveno-belih je isključen zbog žestoke verbalne rasprave sa prvim čovekom Barana Đorđijem Pavićevićem.

Trofejni trener je kraj meča proveo u tunelu, odakle je ispratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu svog tima vireći iza paravana. Ova fotka je oduševila navijače Crvene zvezde koji su na društveniom mrežama ponovo zakitili komplimentima omiljenog trenera.

🔴⚪ pic.twitter.com/zYnhK8w0Nd

— наталија (@Nataliidj) January 24, 2021

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.