ZVEZDAŠI GA DOBRO PAMTE: Legendarni Brazilac sa 49 godina i 120 kilograma i dalje CEPA MREŽE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 17:23

ZVEZDAŠI GA DOBRO PAMTE: Legendarni Brazilac sa 49 godina i 120 kilograma i dalje CEPA MREŽE (VIDEO)

Klasa je večna...

Mnogi ljubitelji srpskog fudbala, a posebno navijači Crvene zvezde, sećaju se Brazilca Ailtona. On je bio šampion Nemačke, dvostruki osvajač Kupa te zemlje sa Verderom, piše mu se i titula prvaka Srbije. Igrao je za Zvezdu pre gotovo 17 godina. Sada ih ima 49 i još igra fudbal.

Brazilac je član amaterskog kluba Hasija Bingen, koji igra u devetom rangu nemačkog fudbala. Sa preteranom težinom je imao problem dok je bio profesionalac, konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao fudbaler beogradskih crveno-belih, a s godinama je dodatno dobio nabacio kilograme. Sada ih ima bar 120, ako ne i više.

Ipak, i takav nije zaboravio da igra i još daje golove. Jedan je postigao na utakmici njegovog kluba, rekosmo devetoligaša. Pogodak je proslavio u stilu Kristijana Ronalda! Naravno, ne uz onakav skok.

Almanya amatör küme ekibi TSV Bassum III forması giyen 49 yaşındaki Ailton, attığı golden sonra Cristiano Ronaldo sevinci yaptı.pic.twitter.com/DKRxc3rnEq

— Deportes Reports (@DeportesReports) May 2, 2023

Ailton je u Crvenu zvezdu došao iz Bešiktaša leta 2006, dve godine pošto je sa klubom iz Bremena osvojio Bundesligu, kada je kao najbolji strelac proglašen za igrača godine. Imao je tada 33 godine i u tom trenutku je njegova karijera već bila u padu. U Zvezdi je za polusezonu odigrao 245 minuta na tri utakmice i postigao jedan gol.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.