ZVEZDAŠE ĆE OVO ZANIMATI: Njihov rezultat ODREDIĆE sudbinu crveno-belih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 19:09

ZVEZDAŠE ĆE OVO ZANIMATI: Njihov rezultat ODREDIĆE sudbinu crveno-belih!

Drama.

I vrapci na grani su već naučili da je za Zvezdin status nosioca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Sent Galenu neophodna titula u Švajcarskoj.

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Pošto je Mitjiland gotovo obezbedio istu u Danskoj, a madridski Atletiko nezaustavljivo grabi ka poziciji koja vodi u najelitnije klupsko takmičenje, sudbina crveno-belih je samo u rukama švajcarskog kluba.

Sent Galen je danas, drugi put u 15 dana, bio bolji od Siona. Istim rezultatom kao i 20. juna u gostima, lider švajcarskog šampionata slavio je ponovo sa 2:1 i zadržao dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Jang Bojs (55).

Mladi Dečaci su bili ubedljivi u Bernu protiv Lugana sa 3:0 i nastavili da u stopu prate Sent Galen. Na Marakani se, ipak, nadaju da će lider do kraja trke sačuvati prednost ili je uvećati bar na četiri boda, kako bi u poslednjem kolu 2. avgusta otišao rasterećen u prestonicu Švajcarske na noge braniocu titule.

Inače, svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu. Dvostruki strelac za Sent Galen bio je bosanski napadač Ermedin Demirović u 12. i 19. minutu, dok je počasni pogodak za Sion postigao Baltazar tri minuta kasnije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, izabranica golmana Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.