ZVEZDAŠ POSTAJE CRNO-BELI

Izvor: Kurir, 15.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠ POSTAJE CRNO-BELI

Bivši fudbaler crveno-belih Marko Popović dolazi iz Maribora u Partizan

Posle napadača Dragana Čadikovskog, Partizan bi mogao da pojača i Marko Popović iz slovenačkog Maribora, pišu slovenački mediji. Popović ima 25 godina, igra na mestu zadnjeg veznog i prošao je fudbalsku školu Crvene zvezde, odakle je otišao u Leotar iz Trebinja na kaljenje.

Uprava jesenjeg šampiona na dobrom je putu da reši pitanje upražnjenog mesta na poziciji štopera. Pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se očekuje iz Brazila, a reč je o dvadesetčetvorogodišnjem tamnoputom fudbaleru, čije se ime drži u najvećoj tajnosti. Mladi Brazilac je pristao da se preseli u Beograd, ali transfer će sačekati dozvolu njegovog kluba da bi bio realizovan.

Vezni fudbaler Standarda, Belgijanac Džonatan Valasijak neće zaigrati u Partizanu, ali zbog njega u Humskoj neće niko da zaplače jer ove jeseni nije odigrao nijedan minut za tim iz Liježa. Valasijak je otišao na probu u holandski NEC, gde ga verovatno očekuje potpisivanje ugovora.

Crnogorski reprezentativac Mladen Božović potpisao je juče četvorogodišnji ugovor s Partizanom. Doskorašnji golman podgoričke Budućnosti pokušaće da zauzme mesto među stativama, a glavni konkurent za dres s brojem jedan biće mu saigrač iz reprezentacije i prezimenjak Darko.

- O Darku Božoviću imam najlepše mišljenje, ali verujem u sebe i svoj kvalitet. S konkurentom nisam u rođačkim vezama, mada se mi Božovići podržavamo bez obzira na to da li smo u srodstvu ili nismo - rekao je 196 cm visoki čuvar mreže crno-belih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.