ZVEZDA ZA UŽIVANJE: U Liverpulu doneli važnu odluku pred meč sa prvakom Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ZA UŽIVANJE: U Liverpulu doneli važnu odluku pred meč sa prvakom Srbije!

Utakmica je na programu 24. oktobra.

Liverpul dočekuje Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona, a klub sa „Enfilda“ planira društevnu akciju za duel sa crveno-belima. Rukovodstvo slavnog kluba daje šansu mladim navijačima da uživaju u utakmicama elitnog takmičenja, a ovoga puta iskoristiće činjenicu da Crvena zvezda nema pravo da organizovano dovede navijače na Ostrvo zbog kazne UEFA.

Tako će na „Enfildu“ u sredu uveče biti otvoren deo tribine za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijače između 17 i 21 godine, sve u cilju mobilizacije mladih iz Liverpula. Tako je slavni klub omogućio i 1.000 besplatnih karata tokom sezone za mečeve Premijer lige i 10.000 ulaznica po ceni od devet funti za mlado lokalno stanovništvo.

- Angažovanje mladih navijača bio je prioritet za nas u minulim sezonama. Želimo da mladima omogućimo dodatan način da iskoriste sve pogodnosti koje pružaju utakmice na našem stadionu. Svi znamo kako su posebne evropske večeri na „Enfildu“ i zadovoljstvo nam je da omogućimo ulaznice mladim navijačima, kojima će to možda biti prvo iskustvo na našem stadionu – istakao je direktor Liverpula Piter Mur.

#LFC is giving young supporters the chance to experience a @ChampionsLeague night at Anfield. 💫https://t.co/zI943ajTRO

— Liverpool FC (@LFC) October 18, 2018

Meč Liverpula i Crvene zvezde na programu je u sredu, 24. oktobra, od 21.00.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.