ZVEZDA VODI NA ČAIRU: Ivanić zatresao mrežu Ristića, Nišlije se BUNILE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 18:26

ZVEZDA VODI NA ČAIRU: Ivanić zatresao mrežu Ristića, Nišlije se BUNILE (VIDEO)

Crveno-beli odlično otvorili meč.

Nešto manje od pola časa trebalo je Crvenoj zvezdi da slomi otpor Radničkog i u Nišu stigne do vođstva.

Na isteku 26. minuta, korner je izveo Ben, kratko dodao Kangi, usledio je centaršut u šesnaesterac, loptu je promašio golman Ristić, a Ivanić udarcem glavom zatresao mrežu.

Iz tabora Radničkog su se žalili da je tom prilikom Pavkov zakačio golmana Ristića i napravio prekršaj, ali je sudija Simović samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmahnuo rukom i pokazao na centar.

Kako igra Mančester Siti deluje da mu ni tri Totenhema ne bi mogla ništa! Građani su večeras (18.30) apsolutni favoriti protiv Murinjovog tima - kvota na keca je 1,38, a kombinazzija 1&3+ je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

Glavni arbitar je isto učinio i u 23. minutu, kada je Zvezda tražila da se dosudi penal, smatrajući da je neko od Nišlija zahvatio loptu rukom u svom šesnaestercu.

Izabranici Dejana Stankovića su odlično otvorili meč na "Čairu", sada je sve u njihovim nogama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.