ZVEZDA UZELA TITULU, A ON JE JUNAK DANA: Golčina sa više od 25 metara - SPOLJNA, iz kolena, POD PREČKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 21:51

ZVEZDA UZELA TITULU, A ON JE JUNAK DANA: Golčina sa više od 25 metara - SPOLJNA, iz kolena, POD PREČKU (VIDEO)

Kandidat za potez kola.

Posle višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, danas je nastavljena Superliga Srbije. Odigrani su prvi mečevi 27. kola. Crvena zvezda je uzela titulu trijumfom nad Radom (više o tome pročitajte na OVOM linku), a Vojvodina i Čukarički su remizirali 1:1 (detaljnije klikom OVDE).

Prvi su na teren istrčali fudbaleri domaće Inđije i gostujućeg Spartaka iz Subotice.

Meč bez većeg rezultatskog značaja završio se minimalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedom gostujućeg tima - 1:2. Prva dva pogotka na stadionu u Inđiji viđena su u intervalu od 3 minuta i to u prih 10 minuta prvog poluvremena, dok je konačan rezultat postavljen u finišu drugog.

Poveli su domaćini golom Mihaila Jovanovića u sedmom minutu, a izjednačio je pozajmljeni napadač Partizana, Nemanja Nikolić, u 10. minutu. Potpuni preokret delo je Milana Marčića (70. minut) koji je tako obezbedio trijumf Spartaka. A gol je za priču i uživanje posle višemesečnog fudbalskog posta zbog korone - desna spoljna, pod prečku! Istakao je tako Maričić kandidaturu za potez kola.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Danas:

Inđija – Spartak 1:2

(Jovanović 7 - Nikolić 10, Marčić 70)

Vojvodina – Čukarički 1:1

(Bojić 13 - Tedić 76)

Rad - Crvena zvezda

Subota:

Radnik – Proleter (15)

Partizan – Mladost (17)

Napredak – Radnički (19.30)

Nedelja:

TSC – Javor (17.30)

Mačva – Voždovac (19.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.