ZVEZDA U ISTANBULU: Ataman se posebno plaši jednog igrača crveno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 15:02

ZVEZDA U ISTANBULU: Ataman se posebno plaši jednog igrača crveno-belih

Očekuje se velika borba.

Crvenu zvezdu ove sedmic očekuje dupli program u Evroligi. Već u utorak, manje od 48 sati od meča sa Mornarom, crveno-beli gostuju Anadolu Efesu u Istanbulu (17 časova).

Turski tim je prošle sezone bio najbolji u Evroligi do prekida takmičenja, ali ove sezone ne može da se prepozna i žestoko se bori za plasman u plej-of. Zbog toga Efes ima imperativ pobede u duelu sa crveno-belima.

- Moramo da budemo vrlo oprezni protiv Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde. Oni su vrlo ozbiljan tim, posebno sa igračem koji je nedavno postao košgeter – Ognjen Dobrić. Odlični strelci su i Lojd i Volden, dok se u reketu ističu Džoni O’Brajant i Duop Rit. Da bismo slavili moramo da budemo na visokom nivou u odbrani od prvog minuta i da igramo brzu košarku – istakao je trener Anadolu Efesa Ergin Ataman.

Crvenu zvezdu posle meča sa turskom ekipom očekuje utakmica sa Asvelom u petak, 29. januara u Beogradu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.