ZVEZDA U ČETVRTFINALU EVROKUPA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 23:15

ZVEZDA U ČETVRTFINALU EVROKUPA!

Meč za pamćenje...
Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Evrokupa. Oni su u revanš meču osmine finala nadoknadili "-2" (13:11) iz prvog duela protiv mađarskog BVSC-a i slavili sa 12:9 (4:4, 3:2, 3:2, 2:1).
Bilo je večeras dramatično u Beogradu, Zvezda je od starta jurila minus protiv tima iz Budimpešte i uspela da dođe do željene razlike golom Dušana Vasić četiri sekunde pre kraja utakmice.
Heroj trijumfa crveno-belih bio je i najefikasniji u domaćoj ekipi sa tri pogotka, po dva su postigli Marko Radović i Gavril Subotić, dok je goste predvodio David Tatrai strelac četiri pogotka.
Pored Zvezde u četvrtfinale su se plasirali Špandau, Steaua, Primorje, Savona,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.